שער כניסה לבית – כל סוגי החומרים אלומיניום, ברזל, עץ

שער כניסה לבית

שער כניסה לבית – כיום, שערי כניסה לבית התפתחו לתערובת מושלמת של פונקציונליות ואסתטיקה.

שער הכניסה המודרני משמש כגבול מגן, הצהרת סגנון, ולעתים קרובות, נקודת גישה חכמה ואוטומטית. בארצות הברית, שוק השערים והגדרות למגורים גדל בכ -6% בשנה, כאשר בעלי בתים רבים יותר מבקשים לשפר את פרטיותם וביטחונם. החומרים המשמשים בעיקר למבנים אלה הם ברזל, אלומיניום ועץ.

שערי ברזל משמשים בכ- 45% מהבתים, בגלל הערעור והחוסן המסורתיים שלהם. עם זאת, שער האלומיניום מגיע גם הוא לפופולריות, כאשר כ- 35% מבעלי בתים בוחרים אותו בגלל עמידותו, אופייו הקלים וקלות התחזוקה. ואילו עץ מהווה כ- 20%, ומועדף בגלל המראה החיצוני המסורתי והטבעית שלו.

מבחינת התמחור, מחיר שער האלומיניום ועלות / מחיר הגדר למטר לרוב זולים יותר בישראל בהשוואה לחו"ל. לדוגמה, מחיר גדר האלומיניום למטר נמוך בכ- 20% מחו"ל.

המחירים בארץ של שערי כניסה בהערכה וממוצע של הספקים איתם בדקנו הם ע"פ הטבלה הבאה:

סוג שער עלות בשקלים
שער כניסה הזזה 2,500-3,000 למ"ר
שער כניסה צירים 2,000-2,500 למ"ר
תוספת עיצובית לשער 2,500-3,000 לכל השער
גלוון חם 1,500-2,000 לכל השער

שער כניסה הזזה:  נוחים וחסכוניים במקום כשהם מחליקים במקביל לגדר.

שער כניסה צירים: נפתחים כמו דלת רגילה וניתן להתקין אותם כמעט בכל מקום, אבל הם דורשים יותר מקום לפתיחה וסגירה.

תוספת עיצובית: אם תרצו להוסיף עיצוב לשער שלכם המחיר משתנה בהתאם למורכבות העיצוב.

גלוון חם: תהליך זה מונע מהשער להחליד ולהידרדר עקב תנאי מזג האוויר.

שימו לב כי מחירים אלו הם הערכות והעלות בפועל עשויה להשתנות בהתאם לגורמים שונים כגון הדרישות הספציפיות של הפרויקט שלכם, החומרים בהם נעשה שימוש ותעריפים של אנשי המקצוע המעורבים.

הבינו את ההבדלים של החומרים השונים: אלומיניום, ברזל ועץ

  • שערי אלומיניום: הם בחירה מצוינת עבור אלו המחפשים איזון של סגנון, עמידות ואפשרויות שונות עם יכולת פונקציונאלית שעולה על כל דימיון. שער הכניסה ל אלומיניום קל מאוד ביחס לשערי עץ, או שערי ברזל, עמיד בפני חלודה, וזמין במגוון עיצובים, כולל פופולרי שערי אלומיניום המחקים את האלגנטיות הקלאסית של שערי ברזל מחושל ללא ה- תג מחיר הכבד. בנוסף, מחיר שער האלומיניום לרוב נמוך יותר תקציבית ממקביליו לברזל ועץ, מה שהופך אותו לבחירה מצוינת עבור אלה שמחפשים את התקציב ע"פ הכיס והיכולת שלהם.
  • שערי ברזל: זו בחירה קלאסית שמוסיפה נגיעה של תחכום ופאר לכל שער כניסה לבית. ניתן להשיג בסגנונות שונים, בשילוב עם מסגרות ברזל פשוטות ועד שערי ברזל מחושלים, חזקים המציעים אבטחה מקסימלית. עם זאת, יש תחזוקה ייתרה משערי אלומיניום והמחירים של שערי ברזל נמצאים בקצה הגבוה יותר של ספקטרום המחירים בשוק הישראלי.
  • שערי עץ : חומר עץ מוסיף קסם כפרי וטבעי לכל כניסה לבית פרטי. ניתן להשיג במגוון רחב של סוגי עץ וסגנונות, ניתן להתאים אותם בקלות. עם זאת, הם דורשים תחזוקה משמעותית וייתכן שלא יעמדו היטב בתנאי מזג אוויר קשים ותידרש תחזוקה בהתאם.

בחירת השער הנכון לביתכם

הבחירה בשער ה לבית פרטי תלויה בגורמים שונים, כולל סגנון הבית, רמת הפרטיות הרצויה, תקציב ותחזוקה. שערי אלומיניום הם לרוב הבחירה המאוזנת ביותר, המציעים עמידות טובה, מגוון אפשרויות עיצוב, ובמחיר שער אלומיניום סביר.

שערים אוטומטיים וחשמליים: צעד נוסף לעבר נוחות ואבטחה

שערים חשמליים לבית פרטי צוברים פופולריות לנוחיותם וביטחון המשופר שלהם. ניתן להשיג בסגנונות הזזה ונדנדה, ניתן לפתוח אותם באמצעות שלט רחוק, לוח מקשים או אפילו יישום סמארטפון. בעוד שהשער החשמלי הראשוני לעלות ההתקנה של הבית עשוי להיות גבוה יותר, הנוחות הנוספת

הבנת שערים אוטומטיים: סוגים, חומרים ומנגנונים

שערים אוטומטיים מגיעים במגוון סגנונות, עשויים מחומרים שונים, ומופעלים על ידי מנגנונים שונים. להלן סקירה כללית של השערים האוטומטיים הקיימים בשוק:

סוגי שערים חשמליים אוטומטיים

1. שערי תנופה: שערים אלו נפתחים ונסגרים, ממש כמו דלת רגילה. הם יכולים להיות בודדים (שער אחד גדול) או כפול (שני שערים קטנים יותר הנפגשים באמצע).

2. שערים הזזה: כפי שהשם מרמז, שערים אלה נפתחים, בדרך כלל לצד אחד. הם מושלמים עבור נכסים עם שטח מוגבל והם משמשים לעתים קרובות עבור כניסות גדולות יותר.

3. שערים דו-קיפולים: לשערים אלו יש לוחות המתקפלים זה לזה, ומאפשרים פתיחה וסגירה מהירה יותר. הם משמשים לעתים קרובות בנכסים מסחריים או בנכסי מגורים גדולים יותר.

כל השערים הללו יכולים להיות עם החומרים שציינו קודם לכן, אלומיניום, פלדה, עץ.

מנועים לשערים אוטומטיים

שערים אוטומטיים מופעלים על ידי מפעילי שערים או מנועים. הסוגים הנפוצים ביותר הם:

1. מפעילי שערים הידראוליים: ידועים בעמידותם ובפעולה השקטה שלהם, מפעילים אלו יכולים להתמודד עם שערים כבדים יותר אך נוטים להיות יקרים יותר בצורה משמעותית.

2. מפעילי שערים אלקטרו-מכניים: אלה חסכוניים וקלים לתחזוקה, אך ייתכן שהם אינם עמידים כמו מפעילים הידראוליים, במיוחד עבור שימוש כבד.

יתרונות וחסרונות

יתרונות: היתרון העיקרי של שערים אוטומטיים הוא הנוחות. הם ניתן לבצע הפעלה מרחוק, מה שאומר שאתם יכולים לפתוח ולסגור את השער מבלי לעזוב את הרכב שלכם. ניתן גם לשלב אותם עם מערכות בקרה לצורך אבטחה טובה יותר.

חסרונות: החסרונות כוללים עלויות גבוהות יותר (רכישה, התקנה ותחזוקה) בהשוואה לשערים ידניים. בנוסף, הם מסתמכים על חשמל, כך שהפסקת חשמל עלולה להשפיע על פעולתם אלא אם כן יש להם מקור כוח גיבוי.

רוב השערים האוטומטיים מגיעים עם אחריות, אך משך הזמן משתנה בהתאם ליצרן ולמתקין. אחריות טיפוסית יכולה לנוע בין שנה ל-3 שנים, אך חלק ממערכות שער הפרימיום עשויות להציע אחריות של עד 5 שנים או יותר. חיוני לקרוא ולהבין את תנאי האחריות, מכיוון שבעיות מסוימות כמו שימוש לא נכון או חוסר תחזוקה עלולות לבטל את האחריות.

תוכן עניינים


מחדשים את הבית עם מגוון פריטים במחירים מיוחדים
לייעוץ ותיאום פגישה באולם התצוגה:
פרגולות אלומיניום

פרגולות אלומיניום

פרגולות אלומיניום – כבעלי מקצוע בתחום הנגרות והתקנת פרגולות, היינו עדים לשינוי משמעותי בחומרים הנבחרים לבניית פרגולות. באופן מסורתי, עץ וויניל היו בחירות פופולריות, אך

פתח צ'אט
💬 צריך עזרה?
שלום👋
איך אוכל לעזור לך?